Robolab logo

News

< Tomaž Černe
26.03.2012

Turnir v robotskem hokeju

Na DIR 2012 si lahko med 27. in 29. marcem z igranjem robotskega hokeja prislužite vstopnico


Na Dnevih robotike se lahko med 27. in 29. marcem v avli Fakultete za elektrotehniko preizkusite v igranju robotskega hokeja in si prislužite vstopnico za ogled tekme svetovnega prvenstva v hokeju na ledu v Stožicah, obenem pa lahko z izpolnjenim kuponom vsi udeleženci sodelujete v žrebanju za vstopnice tekem slovenske reprezentance. Žrebanje bo potekalo v avli fakultete, 29. marca 2012.

Med 2. in 12. aprilom bo robotski hokej gostoval na nekaterih srednjih šolah v Ljubljani in okolici. Dijaki si boste prav tako lahko prislužili vstopnico za ogled tekme svetovnega prvenstva v hokeju na ledu in z izpolnjenim kuponom sodelovali v posebnem žrebanju za vstopnice tekem slovenske reprezentance. Žrebanje po bo potekalo na Fakulteti za elektrotehniko v okviru zaključnega turnirja.

Zaključni turnir v robotskem hokeju bo potekal v avli Fakultete za elektrotehniko, v petek 13. aprila 2012. Na turnir se lahko prijavite preko Facebooka ali elektronskega naslova . Sistem turnirja bo določen glede na število prijav, udeleženci si boste lahko priigrali vstopnice za tekme, sodelovali v posebnem žrebanju, zmagovalec pa bo prejel tudi dve vstopnici za hokejsko tekmo, na kateri bo igrala Slovenija.

Brez elektrotehnike igranje hokeja ne bi bilo tako zabavno!

Dodatne informacije: hokej(at)fe.uni-lj.si


Uradna vaja za tekmovanje Cybathlon

Naši inženirji so se izkazali na uradni vaji za tekmovanje Cybathlon


SLO manus® 2015

Posebno nagrado manus 2015 so dobili Matjaž Mihelj in skupina študentov iz ULFE za Pipetirni robot